BödönBetyárok

Az étterem harcosai, a Viasat3 gasztro-reality-jének nemhivatalos kritikablogja.

Friss topikok

Archívum

HTML doboz

Dj Rizseshús és a polipkolbi - avagy csúcsbigét mutattak a harcosok

2013.03.25. 12:56 bodonbetyarok

Na, öcsém, várakozást nem lehet annyira alulmúlni, mint ahogy Az étterem harcosai tették az enyémmel. Olyanok mint a szomszédban a kis dagadt Lacika a vasárnapi ebéden: belecsipeget ebbe, belekarmol a koszos kis mancsával abba, de hogy egy tál kaját elejétől végig megzabáljon, olyan nincs nála. Ez a baj a fakanálharcosokkal is: elkezdenek valamit csinálni, de semmit nem mutatnak végig, semelyik sztori nem kerek, eleje, vége nincs. Pontosabban persze van, de nagyjából annyira, mintha én vagdostam volna össze innen-onnan előszedett home-videókból a csillagok háborúját. 

Azért ne legyünk igazságtalanok: a legutóbbi részen elröhögtem magam kétszer is. Ugye az kiderült, hogy nagyot kell ma villantani, mert itt lesz a megnyitó. Csengőhangú kopasz barátunk mit talál ki: borjú-polipkolbász waz... Az igen. Abban a konyhában, ahol nem megy a törtkrumpli. Mert mire hasonlítson ez a soha nem látott istencsodája, az egzotikus polipkolbi? Naná, hogy a letűnt korok csillebérci úttörőtáborának menzájáról vidáman felénk integető turista szalámira. Elképesztő ökörség, tetézve a "a zsírcsomó, az lesz a polip" című mondással. 

És akkor a másik a drága főnök, akinek nyilván hátul is szeme van, már csak a napszemüvegből kikövetkeztetve, na szóval ő, meg az Attila nevű jobbkeze elmennek polipért. Persze polip nincs a polipboltban, csak amolyan hátulról kihozott-utolsódarabos, nyilván a bejegesedett fagyasztó hátsó sarkából kikapirgált fajta. Minden esetre a néző megkönnyebbül, a sztori halad, hiszen a konyhában közben káosznak álcázott unatkozás zajlik... 

A fergeteges megnyitó is elég laposkára sikerült, hiába carrarai műgrániton tálalták az egyébként étvágygerjesztően gyönyörű édességeket. Megtudtuk azért, hogy a celeb az mindent egy perc alatt felzabál, de erre persze számítva lett, meg, hogy a Dj-nek csak maradék rizseshús jut, de az is úgy mondva, mintha meg kéne könnyebbülni: legalább eszik valamit szegényke.

Na igen, és a legjobb: mutattak egy Nyerő Bigét, Vámos Szilvia pultos néven, adtak a szájába egy fantasztikus mondatot is, de azt már keresd meg a videón. Mondjuk bírnám, ha többet mutatnák, ugye, blokkolnám, ahogy azt a nagyszerű tanyasi nethős is mondaná.... Azonban a mostani részben a legjobb a következő epizód beharangozója lett. Mert azt azért tudni akarom, mit hibázott Zsombi bogyó, hogy állítólag valaki kifosta még a pajzsmirigyét is, vagy mi a fene...

Szólj hozzá!

Címkék: fosás Az étterem harcosai polipkolbi turista szalámi riszeshús

A bejegyzés trackback címe:

https://bodonbetyarok.blog.hu/api/trackback/id/tr755170517

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása